annemarie, 60 jaar, Hetero, uit Hoogeveen

medium_cropIMG5167f42b6a190.jpg

Hobbies: tentfeesten bezoeken, passjansen, mijn kleinkinderen. Even beknopt samengevat zijn dit mijn favoriete bezigheden. Waardeer heel erg wanneer iemand leuke open persoonlijkheid heeft, Hoe je eruit ziet maakt me niet zoveel uit. Een man die af en toe een complimentje maakt en mij een vrouw laat voelen maakt mij erg blij.

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 60
Komt uit: Nederland, Drenthe
Woonplaats: Hoogeveen

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 175.00
Postuur: Dun
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Man, mijn leeftijd, lief, zorgzaam en liefst uit de buurt.

Mijn sexvoorkeuren: