Mijn eerste keer

Mijn eerste keer met Johan, een collega van mijn vader. Ik herinner mij dat hij wel eerder bij ons heeft gegeten met zijn vrouw, ook was ik met mijn ouders bij hem en zijn vrouw Tanja in Zevenaar. Hij heeft wel drie dochters, ze waren best al in de 20. Ze zagen er wel behoorlijk sexy uit, strakgekleed en met decolette ook nog. De jongste van de drie was wel 15. Alleen, Johan zag ik wel als speciaal, een sterke aanwezigheidsgevoel, al keek ik voortdurend naar zijn broek, ah waarom begreep ik niet, het was net of ik het wilde pakken. Op een avond kwam hij bij ons eten, want het was voor het eerst sinds een tijdje dat hij alleen is.
Op dat moment dat hij helemaal alleen was, is omdat hij gescheiden is, wonend helemaal in Zevenaar.

Ik was nog maar een heel jonge meisje van 13 jaar, ik was wel 1 meter 15, lekker mager en had wel heel lang oranje/bruin haar als ik mij goed herinner. Johan is een lange, mager en gespierd man van 1,90. Ik schat hem iets van 45 jaar, ook heeft hij een uiterlijk van een Italiaans komaf en straalde echt veel warmte uit, ook lekker bruin met veel zwart haar heeft hij wel.

Maar een gezellig man was hij wel!! Met grapjes kon hij mij wel goed raken, het wond me zelfs op. Fijn was het. Na het eten ben ik naar mijn slaapkamer gegaan, daar ben ik wezen tv kijken, effe lekker bij komen.
Dan roept mijn mamma dat Johan weggaat, ah me hart begon al te bonzen, wow, hij gaat weg… ah wat gebeurt er nou. Ik ben naar beneden gegaan, halverwege de trap zag ik zijn blauwe ogen stralen, mam zei dat hij wegging. Ik gaf hem een knuffel, ah wat een lekkere baardhaar heeft hij wel.
Hij ging weg en ik ging naar boven met de gedachte van:,,wat een heerlijke man zeg! Wow!! ”

Toen hij was weg! Ik durfde echt met niemand over te praten, alleen tegen Marjan vertelde ik wel dat ik zowat nat werd van hem! Al vroeg ze hoe oud hij was. Dat vond ze wel spannend!

Een aantal maanden later, met Kerstavond kwam hij bij ons eten, heerlijk gourmetten, het was ook weer zo heerlijk dat hij er was, zijn ogen… wow! Het trok me wel aan, ik werd er wel druk van, al kreeg ik ook zowat een gek gevoel in mijn buik. Ik wist niet wat me overkwam. Toch zei ik dat ik hoofdpijn had en mocht ik gelijk van tafel en ging naar boven, lekker in mijn bed kruipen. Ah het was echt wel koud buiten!! Ik droomde al over hem dat ik heerlijk met hem aan het knuffelen was, zo lekker, met al die haartjes, zo lekker warm…

Plots kwam mijn moeder de kamer in en ze zei dat Johan wegging en of ik even afscheid wilde nemen. Al rennend in mijn nachthemd, ging ik zo haastig gelijk naar beneden, al rennend over de trap besprong ik zowat op hem, mijn armen over hem heen en mijn benen zowat op zijn heupen, Oohhhh, wat voel ik nou… het leek wel of er daar beneden iets begon te groeien en tegen me aan leunde zowat tegen hem, ook pakte hij met zijn hele handen mijn billen om me tegen hem te ondersteunen… ik zei tegen hem, tot de volgend keer! En gaf hem een kus, liet mijn benen zakken en ik ging weer op de grond staan, goh, wat was het hoog, zo hoog van de grond! Op dat moment liep mijn moeder naar beneden, plots zei Johan;,,ik moet even naar de WC.” Pal onder de trap staat die wc.

Op dat moment kwam mijn vader ook kijken en vroeg of het zover was. Ah, waar was mijn broer, ah hij lag al in bed. Johan nam afscheid van ons allemaal en vertrok. Ik ging naar boven en ging heerlijk slapen, wel met beetje pijn in mijn hart, al vroeg ik me af wat dat nou voor bobbel was beneden die mij duwde… het voelde zo apart toen ik tegen aan hem naar beneden afgleed. Ik besefte later dat ik hem om adres of telefoonnummer had moeten vragen, maar helaas, hij was weg.

Er gaan maanden voorbij… zo en dan dromend verlangde ik wel naar hem…

Op vrijdagmiddag kwam ik thuis van school, al lopend naar het huis zag ik een zilvergrijze Spacewagen 307 staan, een stukje verder op van het huis, het leek wel een heel bekende, al op dat moment kroelde het al in mijn buik. Hoe dichterbij het huis des meer de spanning steeg, liep ik naar binnen en raakte even verblind, ah wie was daar? Johan! Hij was er eindelijk weer! Ik rende naar hem en gaf hem een knuffel. Ah hij is weer op visite, wat gaaf! Ah, ik moest toch even huiswerk maken dat deed ik wel.

Naar boven gaande kon ik al moeilijk hem los laten en aan het huiswerk denken. Ondertussen smste ik even met Marjan om te vertellen dat Johan er weer was, al was het wel zo’n grappig gesprek geweest, ze wenste me een heel fijne avond toe, al baalde ik wel dat ik niet aan huiswerk kon komen.

Roept mijn mamma me weer eens of ik kom eten, Oeehhh mijn poesje jeukte al, ook melig was ik de hele avond tijdens het eten. Zoveel straalde zijn ogen uit richting mij… al denkend dacht ik… wat nu… ik probeerde mijn voet tegen hem aan te krijgen maar het was net te ver, dankzij mijn kleine benen, de aantrekking tot hem voelde ik zo sterk, dat ik eigenlijk niet meer wist en naar boven rende, even weg van iedereen!

Later op de avond ging ik naar beneden, en zag ik hij op het punt stond weg te gaan, aan mamma vroeg ik of ik naar Marjan mocht gaan en ze knikte, ik trok me jas aan en gaf Johan een knuffel, weg uit huis vertrok ik uit hun zicht.
Een stukje verderop wachtte ik op de auto, ik zag Johan instappen en de spanning steeg al, wat had ik zin om met hem even alleen te zijn! De motor startte en hij reed weg even verderop bij de afslag stopte hij en hij zag mij;,,wat doe jij hier vroeg hij.” En ik zei dat ik naar Marjan wou, hij bood mij aan om een stukje mee te rijden en dat wou ik. Stapte ik zo in zijn auto en zag ik zijn prachtige stralende ogen. Ik pakte zijn hand en bij een parkeerplaats vroeg ik of hij daar wilde stoppen, bij een beschut plek waar we niet opvallend staan parkeerde hij.

Het was zo heerlijk het gevoel, ik keek echt naar hem alsof hij mij wilde trekken. Johan vroeg of alles goed ging met mij, ik kwam dichterbij hem en hij raakte me gezicht aan, oh heerlijk warme handen had hij wel, dan ineens gingen we heerlijk zoenen. Oh mijn god! Ik had het nog nooit zo mee gemaakt, hij zei wel tegen mij dat ik zo lekker kon zoenen. Ik pakte zijn hand en legde hem op mij, zo begon hij mij te masseren. Ook zijn hand kwam bij mijn poesje en masseerde het.

Even later ging ik bij hem op de knieën van zijn stoel zitten, hij greep mijn kont en masseerde, ik kreunde al gelijk, wow wat heerlijk zeg. Ik greep hem lekker vast en hij streelde zowat over mijn rug heen, al voelde ik zijn pik gaan groeien… Zowat voelde ik mijn maagdelijke kutje nat worden, ik ging op zijn benen zitten, zat ie zowat met zijn handen tegen mijn borsten, al was het nog maar een kleintje… ik maakte een bovenste deel van mijn jurk los… trok aan zijn riem.. losmakend en hij trok het naar beneden… en daaruit floepte zijn gigantische penis uit! Johan zei wel van dat het lekker groot is, Wowww en ik schrok zowat naar achteren en strelend over mijn benen pakte hij mij en hij streelde mijn benen en raakte mijn poesje aan, AHXX, hij trok mijn jurk los… en likte zowat aan mijn borsten alsof hij mij wilde gaan drinken.
AAHHHHHHHHHHHH, wat heerlijk!!

Goh! mijn hemel wat een grote pik heeft hij wel, ik kon zowat met mijn 2 hele handen vastpakken en zo mee bewegen, ik vroeg zelfs of ik hem in mijn poesje mocht duwen… hij knikte en genoot er wel van, ik begon te tongzoenen met hem, zo helemaal tegenaan zijn lichaam pakte hij mijn kont en tilde mij omhoog.

Hij probeerde zijn pik zo te richten dat ik mijn natte kutje er zo in kon schuiven! Al voelde ik zijn pik schuiven tegen mijn schaamlippen.. ik liet mij langzaam zakken, het was een heel gek gevoel! Ik vond het wel een beetje eng zo… hij schoof hem zo in mijn kutje, het was best wel klein en toch had hij wel een vrij dikke penis, maar ik liet mij verder zakken zodat de hele penis erin schoof, steeds een stukje bij stukje… uiteindelijk zat hij er helemaal in, hij bewoog zijn penis en hield mijn heupen in de greep met zijn handen. Het ging steeds sneller en sneller, ik kreunde zo hard en klamde mij tegen hem aan.

Alle remmen gingen los bij mij en hij neukte zo hard dat ik echt moest huilen van het vreugde, absoluut wilde ik helemaal niet stoppen maar doorgaan! Het was zo heerlijk! Pijn deed het wel, maar zo geil! Die harde paal werd wel steeds harder en ik voelde hem al pulseren! Hij schoot alles in mijn poesje, het voelde zo lekker nat! Het was zo heerlijk zalig!

Hij speelde nog wel lekker met mijn borsten, het was zo hard ook nog wel, de tepels ook nog. Ik had er ineens zin om op stoel te gaan staan, mijn kont tegen hem aan en ik pakte de stuur, zo kon hij heerlijk likken aan mijn poesje, AAAHHHHHHHH zo lekker! Dit duurde niet lang, want ik liet me zakken, en de penis schoof zo weer in! En ging weer heerlijk neuken!! Op een gegeven moment ging ik echt klaarkomen, net als hij! Al schreeuwde ik het wel uit! Oh wat was een heerlijke avond!! Ik bleef nog even heerlijk bij hem zitten, knuffelend en nagenieten van het hele genot.

Tot slot bracht hij mij naar Marjan met de auto en ik kleed mij aan… ik stapte uit de auto en belde mamma of ik mocht blijven slapen bij haar en dat mocht. Ik heb nog even mogen nagenieten in heerlijke bad met Marjan en het was een heerlijke nacht slapen. Na deze prachtige ervaring zag ik hem nooit meer.