Nikkietje, 34 jaar, hetero, uit Almelo

Nikkietje-8171250840.jpg

Omdat ik dringende behoefte heb aan het delen van intimiteit met een leuk heerschap heb ik hier een pagina over mezelf aangemaakt. En ook al ben ik niet iemand met normale wensen op dit gebied toch hoop ik dat het me lukt om hier een man te vinden die aan mijn wensen voldoet en die voor genoeg open staat om tot een verrassende en opwindende ontmoeting te komen.

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile sexverslaafde vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Nikkietje
Leeftijd: 34
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Overijssel, Almelo

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 168
Gewicht: 72
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van:
latex
rollenspel