PamelaH, 35 jaar, hetero, uit Almere

PamelaH-0176640209.jpg

Ben jij een ongedwongen leuke man die een vrouw als ze dat wil wel gewoon tot sex durft te ‘dwingen’? Ik zoek een man die wat dat betreft echt door durft te ‘pakken’. En die mijn smeekbedes negeert zolang ik mijn stopwoord niet gebruik. Durf jij dit aan en zweept dit jou alleen maar meer op? Reageer dan met meer info over jezelf en je ervaring of interesses op dit gebied. Serieuze reacties reageer ik ALTIJD op!

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile sexverslaafde vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: PamelaH
Leeftijd: 35
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Flevoland, Almere

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 171
Gewicht: 67
Ik ben: donker
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: donker
Cupmaat: 0

Ik hou van:
bondage