Shadows, 45 jaar, hetero, uit Venlo

Shadows-6107021813.jpg

Als jij als man echt extreme sexuele fantasie hebt dan is dat voor mij geen probleem ik hoor ze graag aan en als ik er wat mee kan dan hoor je het wel van mij. Ik hou er alleen wel van om het contact niet al te persoonlijk te maken. Ik zoek geen relatie ik wil alleen mijn en mannen hun fantasie laten uitkomen. Want het leven is te kort om er niet alles voor je uit te halen wat er voor je in zit!

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Shadows
Leeftijd: 45
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Limburg, Venlo

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 167
Gewicht: 92
Ik ben: blank
Postuur: dik
Kleur haar: donker
Kleur ogen: bruin
Cupmaat: 0

Ik hou van:
rollenspel