Tietenspelletjes, 42 jaar, bi-sexueel, uit

tietenspelletjes-3534331280.jpg

ik ben een van die vrouwen die kunnen klaarkomen van alleen maar met mijn borsten te laten spelen. Van zacht tot extreem hard ik vind alles lekker. Dus niet alleen aaien, zoenen, knijpen maar ook met knijpers of een tepelklem met gewichtjes en ook slaan met zweepjes en zo. Mail voor een foto van mijn borsten dan weet je alvast waar je je handen op mag leggen binnenkort (als het klikt natuurlijk)

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Tietenspelletjes
Leeftijd: 42
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Flevoland,

Meer over mij:
Geaardheid: bi-sexueel
Lengte: 168
Gewicht: 56
Ik ben: blank
Postuur: slank
Kleur haar: donker
Kleur ogen: bruin
Cupmaat: 0

Ik hou van:
bdsm
bondage
fetish
rollenspel
sm onderdanig
spanking